Tern – Cyklar för en hållbar, modern och aktiv livsstilTrött på bilköer och stillasittande? Är det dags för en mer hållbar livsstil – för både dig och planeten?
Låt bilen stå och uppgradera dig till en cykel istället. Att cykelpendla är alltid smartare, effektivare och mycket roligare. Oavsett om du gör det med elmotor eller egen trampkraft.

Cykeln vinner alltid över bilen när det gäller urbana transporter. Du kommer fram fortare, gör mindre avtryck på miljö och klimat, och du får frisk luft och bättre kondition på köpet. Väljer du en elcykel får du en lagom dos vardagsmotion, utan att behöva bli svettig i uppförsbackarna och motvinden. Och du slipper brottas med trängsel och parkering. Kort sagt, cykling förenklar din vardag.

Vi lever i en spännande tid. Världen genomgår stora förändringar för miljövänliga och klimatsmarta transporter. Med moderna lastcyklar och vikbara cyklar i minimalistisk design bidrar cykelmärket Tern till den utvecklingen – för en mer aktiv, effektiv och hållbar livsstil.

Tern gör smarta cyklar, som du alltid kan ta med dig och som tar minimalt med förvaringsutrymme. En cykel från Tern är packad med flexibilitet och möjligheter: för cykelpendling, veckohandling, barnhämtning och en aktiv fritid – allt som ingår i ditt livspussel. Du kan alltid komplettera din Term med väskor, pakethållare, fraktboxar, skärmar, barnstolar och andra tillbehör – för alla tillfällen, oavsett väder. Vill du också vara med och skapa en bättre framtid? Då hittar du din nästa cykel här.

Terns vision

En hållbar framtid är det som driver utvecklingen på Tern. Det är ett varumärke som underlättar för människor att alltid välja det som är bättre för miljön, klimatet och den egna hälsan. För i det avseendet är inget annat fordon lika effektivt som cykeln.

Allt fler väljer cykeln i vardagen, vilket ökar efterfrågan på ännu smartare lösningar. Nya cyklister innebär nya individuella behov. Därför tar Tern ständigt nya steg för att utveckla och driva cyklingen framåt – inom design, tillbehör, accessoarer, utrustning, mekanik och elektronik. För att det alltid ska vara enkelt och självklart att välja cykeln framför bilen – oavsett vem du är.

Hållbarhet
Inget annat fordon slår cykeln när det gäller gröna transporter. Men hållbarhet handlar om mer än just transporterna. Produktionen till exempel. Vi väljer att arbeta med Term för deras medvetenhet om miljö- och klimatansvaret och deras aktiva arbete för att reducera avtrycken i den egna tillverkningen.  

Tern prioriterar också hög kvalitet för att din cykel ska hålla riktigt länge. Du ska kunna cykla på den varje dag, i alla väder, och du ska kunna få den servad, reparerad eller uppgraderad i en vanlig cykelverkstad. Dessutom kommer cyklar från Tern med tio års garanti. Det är hållbarhet för oss.

Vilka är Tern

Företaget Tern speglar vår globala samtid och teamet är utspritt över hela världen: Taiwan, Kina, USA, England, Finland, Tyskland och Schweiz. Spridningen innebär att produkterna från Tern alltid är testade i alla tänkbara förhållanden, men också att företaget är snabba att fånga upp lokala förändringar, trender och behov. Tern skapades 2011 och sedan dess har de vunnit flera priser tack vare deras innovativa och smarta kvalitetsprodukter.

Vad betyder Tern?

Flyttfågeln silvertärnan, The Arctic Tern, är en riktig globetrotter och rör sig mellan Europa, Asien, Nordamerika och Antarktis. Den kan flyga 40 000 kilometer årligen – vilket motsvarar ett varv runt jorden. Inget annat djur förflyttar sig lika långt under en livstid. Silvertärnan är inte utrotningshotad, men dess globala resvanor gör att den är känslig för klimatförändringar. Precis som vi. Silvertärnans frihet och rörlighet fascinerar och inspirerar oss – tänk att en så liten varelse kan ha så otroliga superkrafter. En pendlare i världsklass.